Huis gegevens Sous la Range
Huizen
Verhuur huizen

Bijzondere Herenboerderij Bourgogne maximaal 4 personen, klik hier voor meer info.
Plein Sud Provence maximaal 2 personen, klik hier voor meer info.
de Boulangerie Bourgogne maximaal 4 personen, klik hier voor meer info..

Bijzondere Herenboerderij in de Bourgogne in Frankrijk
Klik hier voor meer info.
In natuurpark de Morvan is de Bijzondere Herenboerderij.
Dit Landhuis ligt op een schitterende lokatie met adembenemend uitzicht. Op 5 minuten wandelen is een prachtig meer waar met vergunning gevist kan worden. Ongekende stilte, rust en ruimte zijn de sleutelwoorden van dit huis. Door de grote hoge ruimtes, de natuurstenen trappen, oude stijlkenmerken en de muur naar de moestuin, heeft dit huis het karakter van een klein "kasteeltje". In de directe omgeving vind u de plaatsen Chateau-Chinon, Moulins-Engilbert, het kuuroord Saint-Honoré-les-Bains en Luzy met musea, zwem- en watersport-mogenlijkheden, paard/ponny-rijden, minigolf en tennis. Er zijn veel mooie wandel- en fiets-tochten in de omgeving te maken. Vezelay, Autun, Beaune,Nevers en la Charite-sur-Loire.De Herenboerderij is te huur als vakantiehuis. Klik hier voor meer info.

Plein Sud in de Provence in Frankrijk
Klik hier voor meer info.
In het dorpje Gigondas in de Provence is het huis Plein Sud .
Vanuit ons huis loopt u direct het natuurgebied de Dentelles de Montmirail in. Dit gebied is een uitloper van de Mont Ventoux. Een bijzonder berggebied waar u binnen korte tijd tot grote hoogte kunt wandelen. U heeft dan een schitterend uitzicht op de omgeving en de Mont Ventoux. Aan kunst en cultuur zal het u niet ontbreken in Gigondas. Tegenover ons huis is een kunstgalerie van de gemeente. In augustus is er een muziekfestival in de oude gerestaureerde Hospice. Het dorp zelf is een parel. De wijn Gigondas is een Premier Cru wijn. Er zijn diverse caves en restaurants in het dorp. Hier kunt u de wijn proeven en kopen. Avignon, Orange, Nimes, Aix-en-Provence en de Middenlandse zee. Plein Sud is te huur als vakantiehuis. Klik hier voor meer info.

De Boulangerie in de Bourgogne in Frankrijk
Klik hier voor meer info.
in Préporché in natuurpark de Morvan is de Boulangerie.
Tegenover de twaalfde eeuwse Romaanse kerk midden in het Franse dorp Préporché is onze oude Boulangerie. Vanuit het huis kijkt u naar de glooiende weilanden waar de Charollais koeien grazen. Vanuit het huis kunt u mooie wandelingen maken door het afwisselende landschap van het schitterende regionale park de Morvan. Het kuuroord Saint-Honoré-les-Bains ligt op 2 kilometer van de Boulangerie. U kunt in het kuuroord een wellness-arrangement boeken, lekker eten in een van de vele restaurantjes van Saint-Honoré-les-Bains of een boodschap doen. Er zijn tennisbanen, een groot zwembad en er is een Casino. Voor wijn proeven rijdt u naar Beaune. De historische steden Vezelay, Autun, Nevers en la Charite-sur-Loire zijn een aantal culturele hoogtepunten binnen uw bereik.De Boulangerie is te huur als vakantiehuis. Klik hier voor meer info.